avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De unde sa iau adeverinta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De unde sa iau adeverinta?

sant pensionar limita varsta nascut in 21.08.1948 vechime total 36 ani 2 luni,la calculul pensiei nu ne-a luat in calcul spor de noapte,vechime si spor de santier intrucat unitatea STTG Constanta a fost inundata o parte din arhiuva unitatii a fost predata incompleta Arhivelor Statului sieu nu am de unde sa-mi iau aceasta deverinta,Ce ma sfatuiti sa fac unde sa ma mai adresez pentru aceste sporuri intrucat am pensia diminuata cu aceste sporuri ele ar mari coeficientul si punctul de pensie
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:28, 28 Februarie 2011
getaz a scris:
la calculul pensiei nu ne-a luat in calcul spor de noapte,vechime si spor de santier intrucat unitatea STTG Constanta a fost inundata o parte din arhiuva unitatii a fost predata incompleta Arhivelor Statului sieu nu am de unde sa-mi iau aceasta deverinta,Ce ma sfatuiti sa fac unde sa ma mai adresez pentru aceste sporuri

Daca arhiva a fost inundata si a fost predata incompleta Arhivelor Statului, nu are cine sa emita adeverinta. Ceea ce doriti dvs. nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri de santier si gradul 2 de munca. Mircea Cristian Mircea Cristian In perioada 1982-1989 am fost angajat la o firma care producea subansamble pentru centrale energetice de mare capacitate si trimitea salariati ce acordau ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatilor desfiintate dupa 1989 Serbu Serbu Unde pot sa gasesc arhiva unei societati din Bucuresti, care dupa 1989 sa transformat in mai multe societati comerciale cu capital privat sau mixt. Am nevoie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am o adeverință vechime datată în 06 11 1995 și,casa ... Ghebos Ghebos Bună ziua!Am o adeverință vechime datată în 06 11 1995 și,casa de pensii,nu o ia în calcul, deoarece nu respectă normele legii 263/2010 punctul ... (vezi toată discuția)