avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Am o adeverință vechime datată în 06 11 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Am o adeverință vechime datată în 06 11 1995 și,casa ...

Bună ziua!Am o adeverință vechime datată în 06 11 1995 și,casa de pensii,nu o ia în calcul, deoarece nu respectă normele legii 263/2010 punctul 124,credeți că este normal? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: marius0707 , utilizator 11:43, 6 Septembrie 2022
Aceiasi situatie este si in cazul meu.

Acum 2 luni am iesit la pensie ( limita de varsta ). Dupa emiterea deciziei de pensionare, am observat ca anumite sporuri de vechime nu au fost luate in calcul desi am depus in dosarul initial adeverintele necesare.

In momentul in care am solicitat catre CNPP recalcularerea pensiei, reaspunsul unui angajat a fost ca "aceste adeverinte care contin sporurile de noapte, sporurile de vechime , si sporurile de munca grea nu sunt valabile. Trebuie sa mergeti la aceasi arhiva de unde le-ati obtinut si sa solicitati copie dupa statele de plata".

Cu alte cuvinte, vor sa mai cheltui inca 2000 RON ( taxele de la arhiva ) ca sa imi elibereze copii dupa statele de plata.
Cu toate ca am adeverinte , in original, privind fiiecare spor in parte, in fiecare an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa arate o adeverinta de munca pentru pensie ? cristiannegru cristiannegru - o societate urmeaza sa imi elibereze o Adeverinta de munca pt. perioada lucrata, cu: - sporurile permanente ( spor de vechime, spor de noapte, spor de ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime garleanu garleanu In activitatea pe care am desfasurat-o in timp am primit spor de vechime in aceiasi intreprindere incepind de la procentu minim pina la cel maxim de 25%.Am ... (vezi toată discuția)
De unde sa iau adeverinta? getaz getaz sant pensionar limita varsta nascut in 21.08.1948 vechime total 36 ani 2 luni,la calculul pensiei nu ne-a luat in calcul spor de noapte,vechime si spor de ... (vezi toată discuția)