Sotul meu a intrat in somaj anul trecut incepand cu 01. august. I s-a spus ca o sa primeasca somaj timp de 6 luni. A fost ok, pana acum, primea banii cam pana in 20 ale lunii. Problema este ca pe ultima luna, ianuarie, nu i-a venit somajul nici pana acum. A trecut postasul pe la noi, pt ca i-a lasat cuponul de pensie soacrei mele si l-a intrebat de banii lui, acesta spunandu-i ca nu are nimic pt el. A mai stat cateva zile si a mers la posta de care apartinem sa intrebe si acelasi raspuns, nimic pt el.
Este posibil sa nu mai primeasca banii pe ultima luna? Carnetul si l-a vizat in data in care trebuia. Unde ar trebui sa mearga sa intrebe daca o sa-i mai vina sau nu banii pe luna ianuarie?
1. Postasul nu are de unde sa stie ce este cu indemnizatia de somaj.
2. Sa mearga la Agentia de Somaj (unde a depus actelede somaj) si sa intrebe acolo. S-ar putea sa fie o greseala.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cuponul de somaj
tudor64
Buna ziua,sunt in somaj si imi ridic somajul de la postas,întrebarea mea este;in ziua cand vine cuponul de somaj vin si banii aferent lui?va intreb ca am ... (vezi toată discuția)
Cuponul de somaj
bogdan64
Buna seara,în primul rând vreau sa va multumesc pentru timpul acordat citirii întrebărilor mele.
sunt in somaj si normal mi l luam de la postas ,de ... (vezi toată discuția)