avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cuponul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cuponul de somaj

Buna ziua,sunt in somaj si imi ridic somajul de la postas,întrebarea mea este;in ziua cand vine cuponul de somaj vin si banii aferent lui?va intreb ca am dubii ca poștașul da la cine vrea el.mersi
Cel mai recent răspuns: Dl. Relu , utilizator 19:53, 14 Iunie 2021
Odata cu sosirea cuponului soseste si indemnizatia.
Ce pot face in acest sens?

Cornel Vasile a scris:

Odata cu sosirea cuponului soseste si indemnizatia.

Păi, ce vreți să faceți`? Primiți de la poștaș cuponul de șomaj, odată cu banii. Trebuie să semnați de primire pe cealaltă jumătate de cupon.
Puteti sesiza conducerea oficiului postal de care apartineti ...
Bună seara. Am o întrebare și eu în numele la o pers de 65 de ani care dorește sa iasă la pensie și nu reușește din motive birocratice. Dl respectiv a depus cartea de munca la dosarul de șomaj în anul 1994, a luat șomaj 1 an și 8 luni, cartea de munca a rămas la forțele de muncă de atunci din 94 iar astăzi când am mers după carte au spus ca nu apare în evidentele lor cu dosar de somaj și au spus sa facem dovada unui cupon de șomaj sau dovada carnetului de munca, domnul respectiv susțin ca nu mai are nici o dovada pe acasă ca a fost în șomaj.... Cum poate dl respectiv sa facă dovada nr de dosar de șomaj... Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre cuponul de la plata pensiilor Pink_Martini Pink_Martini Postasul aduce un cupon pe care este scrisa suma / valoarea pensiilor, desi persoana ridica pensia de la CEC. problema este ca persoana in cauza este foarte ... (vezi toată discuția)
Cuponul de somaj bogdan64 bogdan64 Buna seara,în primul rând vreau sa va multumesc pentru timpul acordat citirii întrebărilor mele. sunt in somaj si normal mi l luam de la postas ,de ... (vezi toată discuția)
Cand imi voi primi somajul simonasimona simonasimona sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , ... (vezi toată discuția)