avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se cunoaste proprietarul?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se cunoaste proprietarul?

Buna ziua
Daca eu stau impreuna cu parintii mei, in apartamentul meu, de unde stiu executorii care obiecte imi apartin mie si care parintilor, in cazul in care nu se gaseste actul de proprietate pe obiectul respectiv din apartament (ex. mobila).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 11:10, 2 Martie 2011
bunurile se prezuma a fi ale proprietarului ap. oricare parte interesata de a rasturna acesta prezumtie, trebuie sa aduca dovezi
asta e dificil. Nu are cum sa stie niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificarea bunurilor comune ale sotilor, demonstrarea proprietatii acestora Masana Masana Buna seara! Imi permit sa intreb in cazul in care unul dintre soti are o datorie personala, si cei 2 locuiesc impreuna, in cazul unei executari silite in ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin ceva la partaj? Sorin_Paul Sorin_Paul Buna ziua, Sunt in divort si doresc o lamurire privind partajul care va urma. Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa obtin jumatate din apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Fostul soț a decedat înainte de a face partajul. nu avem copii, dacă succesorii lui nu fac nimic în vederea succesiunii în termen de 7 luni pot obține proprietatea? Vic2018 Vic2018 Buna ziua, fostul meu sot a decedat in oct 2018, chiar daca eram divortati din iunie 2017, partajul nu a fost facut. Impreuna posedam un apartament, cota 50% ... (vezi toată discuția)