avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori fara martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori fara martori

buna ziua,am doi copii minori de 10,respectiv un an si 3 luni,doresc sa divortez deoarece eu si sotul nu mai simtim nimic unul ptr celalalt. Nu ne mai leaga nimic inafara celor doi copii,el adresandu-mi injurii tot mai des fiind lipsit de afectiune si tot mai rece fata de familie,nu am martori sa prezint la divort fiiindca nu stie nimeni ce se intampla in familia noastra.Doresc sa stiu daca este necesara prezenta mea la toate infatisarile si cam cat ar dura procesul avand in vedere ca nu vreau un proces cu martori si nu am pretentii. Dupa divort ianafara pastrarii numelui si a fetitei de un anisor baiatul de 10 ani uramand sa-l las sotului de care oricum este mai atasat.Mentionez ca am o stare materiala care imi permite intretinerea minorului si as dori sa parasesc localitatea cat mai repede. Va multumesc, cu respect Maria(SOTUL NU ESTE DE ACORD CU DIVORTUL,FACAND TOT FELUL DE AMENINTARI CA SA RENUNT)
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
ContSters195759, utilizator
Daca ai putea sa ramai in acelasi oras ar fi foarte bine. Pt ca si baiatul are nevoie de tine, dar si fetita, chiar daca are doar 10 luni are nev si de tatal ei si de frate. Am si eu un copil sub 2 ani si plange dupa tatal ei, desi este mai atasata de mine. Si nu este singurul caz. Mai am o prietena care a divortat cand copilul avea 10 luni si tancul plangea cand se despartea de tatal.

Copilul meu plange si dupa copii cu care se joaca, asa ca m-as mira fetita ta sa nu simta si lipsa fratelui ei...

Este o decizie foarte grea, iti urez mult succes sa gasesti calea cea mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin mediere cu probleme andrufl andrufl Buna ziua! Eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam. Avem un copil minor, asa ca ne-am dus la un mediator, sperand sa trec mai usor peste ... (vezi toată discuția)
Divort Ramona1982 Ramona1982 in cererea de divort se trec toate cererile ( divort, revenirea nume, incredintare minori 13-16 ani, partaj) (vezi toată discuția)
Divort la notar cu minori luca_claudia72 luca_claudia72 as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)