avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cotizatie la fondul de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cotizatie la fondul de pensii

Sunt plecata din tara din anul 2004 si as dori sa platesc retroactiv cotizatia la fondul de pensii.este posibil acest lucru???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:03, 28 Februarie 2011
Nu mai este posibil sa platiti retroactiv CAS, a fost posibil pana in 31.12.2010, potrivit OUG nr. 94/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala loredanadumitrache loredanadumitrache Buna ziua, Prin intermediul Dv as dori o informatie privitoare la situatia in care se afla tatal meu .Incerc de mai bine de 6 luni depunerea dosarului ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru pensie vulcan50 vulcan50 buna ziua am 51 de ani si o vechime in campul muncii de aproape 27 de ani (asa reiese din catrea de munca) in decursul vietii am avut cativa ani in care ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 94/2010, contract de asigurare sociala celab celab Am un - Contract de asigurare sociala - incheiat cu Casa de Pensii incepand cu 1 aprilie 2008 si pana la 31 dec 2010 . Pot plati cas retroactiv pentru ... (vezi toată discuția)