va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am avut o firma la care am fost asociat cu un strain el avea 60% , pe firma am avut o constructie care am vandut-o cu acceptul lui prin avocat care avea procura facuta de el, actele firmei mi-au fost furate in urma unui jaf iar printre acte era si contractul cu contabila firmei;in contabilitate nu apare ca s-ar fi vandut constructia adica nu a scos-o din contabilitate fosta contabila, toate astea se intamplau in 2007; anul acesta am fost chemat de politia economica prin care mi se spune ca am facut evaziune ca nu am inregistrat factura; in momentul de fata firma respectiva este dizolvata sau bagata in faliment.as vrea sa stiu ce se poate intampla, prescriptia imi e de ajutor in acest caz?
Bineinteles ca va este de ajutor daca aceasta prescriptie a intervenit.Daca sunteti chemat la parchet sau aveti falimentul declarat etc.angajati=va un avocat caruia sa=i spuneti despre ce este vorba.Din informatiile pe care le aflati de pe acest forum nu va puteti reyolva problemele. Nu ca as face apologia avocatului dar nu evitati pentru ca s=ar putea la un moment dat sa regretati ca nu v=ati asigurat o aparare calificata.. Nu uiati ca orice cheltuiala cu judecata o puteti recupera mai tarziu.
Rog raspuns urgent
maiami
va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am avut o firma la care am fost asociat cu un strain el avea 60% , pe firma am avut o constructie care am ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat
gigi2005
sunt studenta si mi-am deschis acum 2 ani o mica firma de servicii. Am lucrat o perioada insa contabila nu mi-a depus nici o declaratie, bilant, etc. Inutil sa ... (vezi toată discuția)