avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale despre prescriptie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

despre prescriptie

va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am avut o firma la care am fost asociat cu un strain el avea 60% , pe firma am avut o constructie care am vandut-o cu acceptul lui prin avocat care avea procura facuta de el, actele firmei mi-au fost furate in urma unui jaf iar printre acte era si contractul cu contabila firmei;in contabilitate nu apare ca s-ar fi vandut constructia adica nu a scos-o din contabilitate fosta contabila, toate astea se intamplau in 2007; anul acesta am fost chemat de politia economica prin care mi se spune ca am facut evaziune ca nu am inregistrat factura; in momentul de fata firma respectiva este dizolvata sau bagata in faliment.as vrea sa stiu ce se poate intampla, prescriptia imi e de ajutor in acest caz?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 22:39, 28 Februarie 2011
Bineinteles ca va este de ajutor daca aceasta prescriptie a intervenit.Daca sunteti chemat la parchet sau aveti falimentul declarat etc.angajati=va un avocat caruia sa=i spuneti despre ce este vorba.Din informatiile pe care le aflati de pe acest forum nu va puteti reyolva problemele. Nu ca as face apologia avocatului dar nu evitati pentru ca s=ar putea la un moment dat sa regretati ca nu v=ati asigurat o aparare calificata.. Nu uiati ca orice cheltuiala cu judecata o puteti recupera mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns urgent maiami maiami va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am avut o firma la care am fost asociat cu un strain el avea 60% , pe firma am avut o constructie care am ... (vezi toată discuția)
Nu am depus situatiile financiare anuale Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat gigi2005 gigi2005 sunt studenta si mi-am deschis acum 2 ani o mica firma de servicii. Am lucrat o perioada insa contabila nu mi-a depus nici o declaratie, bilant, etc. Inutil sa ... (vezi toată discuția)