avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rog raspuns urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rog raspuns urgent

va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am avut o firma la care am fost asociat cu un strain el avea 60% , pe firma am avut o constructie care am vandut-o cu acceptul lui prin avocat care avea procura facuta de el, actele firmei mi-au fost furate in urma unui jaf iar printre acte era si contractul cu contabila firmei;in contabilitate nu apare ca s-ar fi vandut constructia adica nu a scos-o din contabilitate fosta contabila, toate astea se intamplau in 2007; anul acesta am fost chemat de politia economica prin care mi se spune ca am facut evaziune ca nu am inregistrat factura; in momentul de fata firma respectiva este dizolvata sau bagata in faliment.as vrea sa stiu ce se poate intampla, prescriptia imi e de ajutor in acest caz?

Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 22:10, 28 Februarie 2011
pai vedeti pentru ce infractiune va cerceteaza si apoi functie de pedeapsa va orientati si spre prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre prescriptie maiami maiami va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am avut o firma la care am fost asociat cu un strain el avea 60% , pe firma am avut o constructie care ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa-mi dea actele masinii iana_adriana iana_adriana Buna seara ..am si eu o problema...am avut o masina pe numele meu pe care am cedat-o cuiva prin procura vanzare...masina respectiva a fost preluata de la un ... (vezi toată discuția)
Spargere magazin Mira123 Mira123 Buna ziuă, am nevoie de un raspuns la urmatoarea problemă. Eu am un prieten care în urmă cu 6 ani, a furat ceva, dar l-a dat înapoi proprietarilor, ... (vezi toată discuția)