in luna noiembrie am fost implicat intr-un accident in mare nu mi-a acordat prioritate ,am reusit sa il evit dar ulterior am pirdut controlul si am lovit alt autoturism.am chemat politiacare a constatat ca eu nu aveam nici o vina,iar celui care nu mi-a acordat prioritate ia dat amenda si retras permisu.acuma primesc acasa o citatie la judecatoria AIUD eu fiind din HUNEDOARA in calitate de intimat in proces iar acel domn care nu mi-a acordat prioritate in calitate de petent pentru fond-plangere contraventionala.eu unul nu am inteles nimic si mie cine imi plateste deplasarea?
pai si ati reusit sa va reparati masina ?
ma gandesc ca a trecut destula vreme.
deasemenea ,probabil ca plangerea a fost introdusa tardiv daca s-a dat termen asa de tarziu si mai ales daca cei de la asigurari au si despagubit insa cine stie . ca sa fiti mai impacat mai bine va deplasati acolo ca oricum unitatea unde lucrati ,in baza citatiei au obligatia sa va lase sa va deplasati la proces.
cu plata drumului e mai greu ca trebuie sa platiti dvs.
succes
da deci masina mi-a fost reparata pe asigurarea celui care a facut recurs acum.accidentul a avut loc in noiembrie . nu este problema cu deplasarea dar ideea ca ma plimba asa aiurea nu prea imi convinesi nu prea am inteles in calitate de ce am fost chemat in instanta (intimat).
Pers. vinovata de producerea accidentului a facut plangere impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei.
Banuiesc ca v-a fost comunicata si plangerea, cel putin asa este normal.
Nu este obligatoriu ca plangerea sa fie introdusa tardiv, instantele judecatoresti sunt f aglomerate si termenele sunt mai mari.
Pastrati bonurile de benzina de cate ori mergeti in instanta iar la ultimul termen solicitati cheltuieli de judecata, in cazul in care acesta pierde procesul va fi obligat sa va achite cheltuielie de judecata.
Citatie
carmeeen
Buna seara,
Am primit o citatie ptr. prezentarea in instanta, in calitate de intimat pentru ":Fond- plangere contraventionala.
In caz de neprezentare a ... (vezi toată discuția)