avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

am un angajat , administrator financiar , care la trei zile dupa ce a depus la secretariat demisia m-a anuntat ca se afla in concediu medical si refuza sa vina la serviciu. cum sa procedez? pot sa ii inchid cm? are preaviz 15 zile
multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: klewos , utilizator 22:33, 2 Martie 2011
Concediul medical suspenda perioada de preaviz. Trebuie asteptati sa se intoarca din concediul medical.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
bogosianu, utilizator
SI DUPA CE VINE DIN CONCEDIU POT SA II INCHID CONTRACTUL SAU II ACORD RESTUL DE ZILE?
Dupa terminarea concediului medical se reia preavizul , urmand ca la terminarea preavizului sa inceteze si raportul de munca.
imi puteti spune unde gasesc un formular de decizie corect pt demisie in ivatamant, va rog
Un model de decizie pentru incetarea raportului de munca prin demisie il gasiti aici
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Demisie 2010 anicoleta anicoleta Buna ziua, Daca o persona este in concediu medical si doreste sa-si depuna demisia cu incetarea imediata a contractului de munca ce articol trebuie sa invoce ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Prostia omeneasca intro firma Cristina_betty Cristina_betty AM SCRIS ACUM CATEVA SAPTAMANI DESPRE CUM SE FACE O CERERE DE DEMISIE CU CONCEDIU COMPENSAT.DUPA 3 SAPTAMANI MA SUNA FIRMA RESPECTIVA SI-MI SPUNE CA CEREREA NU ... (vezi toată discuția)