avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutati

Am pierdut un proces de pretentii intentat mie de proprietara imobilului nationalizat in care locuiesc in prezent(sunt in proces de evacuare) si trebuie sa fac apel dar nu stiu cum.Va rog sa ma ajutati.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marina_s , utilizator 11:42, 1 Martie 2011
va trebui sa fiti atenta sa nu decadeti din termenul de apel.Astfel, de la data comunicarii si primirii sentintei de la instanta de fond, trebuie sa va incadrati in termenul de 15 zile pentru a depune apelul(art 284 alin 1 c pr civ)
Apelul se va depune la instanta de fond(art 288 alin 2 c pr civ);nerespectarea acestei dispozitii imperative,se va sanctiona cu nulitate.
In calea de atac pe care o veti formula in scris, dupa ce va este comunicata hotararea, asa cum a precizat colegul meu, trebuie sa dezvoltati motivele pentru care sunteti nemultumita de modul cum s-a pronuntat instanta de fond
Va multumesc amandurora pentru raspunsul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs margaritm margaritm salutare, am o intrebare legata de recurs intr-un proces de litigii de munca.intrebarea este:POT DECLANSA RECURSUL INAINTE DE A PRIMI DECIZIA,ACASA?DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Model apel cristioanabac12 cristioanabac12 in general cum se formuleaza un apel model siunde trebuie predat? (vezi toată discuția)
Termenul de apel sampadri sampadri Buna ziua, In urma pronuntarii unei sentinte civile avand ca obiect acordarea unor drepturi salariale, definitiva si executorie de drept, cu termen de apel de ... (vezi toată discuția)