avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale - intarziere plata rata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale - intarziere plata rata

Buna ziua,am si eu o intrebare la care sper sa gasesc un raspuns...
Am un credit de nevoi personale l-am luat impreuna cu mama care este pensionara,acum am ramas in urma cu o rata si angajatii bancii ma tot suna sa ma duc sa platesc restanta,din pacate nu am banii necesari sa fiu la zi cu rata,banca are voie sa sustraga suma aferenta ratei din pensia mamei?Astept un raspuns,va multumesc
Cel mai recent răspuns: adema , utilizator 00:51, 3 Martie 2011
daca nu a garantat cu venitul din pensie sau mama ta nu s-a constituit ca si garant (garantie personala), nu are acest drept.
Dar problema nu e asta, ci faptul ca ei au avocati mult mai bine platiti decat o sa-ti permiti tu in viata/tara asta..asa ca nu conteaza ce dreptate ai...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem evita executarea silita? lucian1982 lucian1982 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea , tatal meu vitreg care locuieste impreuna cu mama mea si sora mea intr un apartament, a facut mai multe credite la ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rate credit nevoi personale crystynac crystynac Buna ziua! In ultimele trei luni am avut probleme financiare si nu am putut achita integral ratele la creditul de nevoi personale contractat,dar,lunar am ... (vezi toată discuția)