avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit suplimentar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit suplimentar

Daca am iesit din indiviziune pe cale judecatoreasca, mai platesc impozit suplimentar (daca aceasta reprezenta a doua locuinta) pe aceasta casa dobandita prin mostenire pentru o parte si iesire din indiviziune pentru o alta parte. Eu locuiesc in alt imobil pentru care platesc impozit 100%.

Cel mai recent răspuns: Misanschi , utilizator 13:35, 1 Martie 2011
Merci Kyandra! Asa ma gandeam si eu. Deja am platit 100% impozit fara acel supliment, adica 165%, dar vroiam sa ma asigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Misanschi Misanschi Daca am iesit din indiviziune pe cale judecatoreasca, mai platesc impozit suplimentar (daca aceasta reprezenta a doua locuinta) pe aceasta casa dobandita prin ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru iesirea din indiviziune a unui imobil - casa de locuit - Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna Ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc in urmatoarea speta. In urma succesiunii dezbatuta pe cale judecatoreasca, mama mea, ... (vezi toată discuția)
Mostenire carmengalati carmengalati Am la o mostenire (casa)cota indiviza de 25%,in ea locuieste si plateste impozit de 5 ani matusa care are 50%,a adus imbunatatiri la constructiile existente in ... (vezi toată discuția)