avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actionat in instanta desi nu mai locuiesc la acea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actionat in instanta desi nu mai locuiesc la acea adresa

AM FOST CHEMAT IN JUDECATA PENTRU NEPLATA CONTRIBUTIILOR LA BLOC
EU INSA DE 3 ANI NU MAI STAU IN ACEL IMOBIL
MAI MULT AS VREA SA STIU NU ERA NECESAR SA MA SOMEZE PREVENTIV INAINTE DE A MA DA IN JUDECATA,DACA DA POT INVOCA IN INSTANTA ACEASTA EXCEPTIE? IN CE BAZA?
Cel mai recent răspuns: tudor_vianu , utilizator 13:05, 1 Martie 2011
Daca sunteti propitarul imobilului nu conteaza daca locuiti sau nu acolo, sunteti obligat sa platiti contributiile si cheltuielile comune
avoty a scris:

AM FOST CHEMAT IN JUDECATA PENTRU NEPLATA CONTRIBUTIILOR LA BLOC
EU INSA DE 3 ANI NU MAI STAU IN ACEL IMOBIL
MAI MULT AS VREA SA STIU NU ERA NECESAR SA MA SOMEZE PREVENTIV INAINTE DE A MA DA IN JUDECATA,DACA DA POT INVOCA IN INSTANTA ACEASTA EXCEPTIE? IN CE BAZA?

la momentul respectiv trebuia sa cereti o adeverinta, dovada ceva,administratorului ca sunteti la zi cu toate cheltuielile.

dar notarii ce au facut , nu v-au cerut o asemenea dovada? banuiesc ca ati vandut imobilul.

daca mai sunteti proprietar , sunteti scutit la cheltuielile repartizate pe persoana respectiv energia electrica, gazele si salubritatea
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
ContSters189595, utilizator
Daca sunteti proprietarul de drept ,este legal sa achitati cotele comune

In momentul in care te-ai decis sa nu mai locuiesti in acel apartament, ai anuntat asociatia de proprietari din care faci parte ? Ai achitat toate facturile ce-ti reveneau la acea data? Ai facut cerere de sistare plati utilitati ?
In cazul ca nu ai facut asta si esti in continuare proprietarul de drept al acelui apartament , cu parere de rau te sfatuiesc sa vezi ce datorii ai si sa le achiti dupa care sa faci cererile pe care le-am mentionat mai sus.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)
Lntrebare - plata sume avizier daca proprietarul e plecat din tara lucii67 lucii67 buna ziua,as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine,daca sunt plecat din tara pe o periada de 6 -9 luni, pe aceasta perioada cat lipsesc din tara, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie de proprietari alcaz alcaz Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)