avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECLARATIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECLARATIE

Cine ma poate ajuta cu o declaratie tip .
De exemplu declar pe propria raspundere ca am carte de munca dar e la fostul loc unde am lucrat ,sint angajat la o firma noua si dureaza pina imi recuperec CM CUM FORMULEZ DECLARATIA?Si ca ma oblig ca in termen de ............. sa o aduc.
Cel mai recent răspuns: mirela_ila , utilizator 13:44, 21 Mai 2008
Declaratie,

Subsemnata, ..........................................., posesoare a CI/BI seria ...................., nr ................................., declar pe propria raspundere, cunoscand consecintele art.292 Cod Penal ca detin carnet de munca seria .................., nr. .................., carnet de munca care se afla la SC .................................., care nu a incheiat procedurile privind inscrierea in acesta a deciziei de incetare a activitatii si implicit de inchidere a activitatii.
Mentionez ca ma oblig sa depun la sediul societatii dumneavoastra carnetul de munca seria .........., nr ...................... , imediat ce imi va fi eliberat de la SC........................... .

Data Semnatura
sunt de acord cu George; art. 292 cod penal se refera la declaratii neadevarate
Multumesc , imi este de mare folos ,ma ajutat tare mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta deducere suplimentara Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G La serviciul sotului meu se cere o adeverinta din care sa rezulte ca nu am declarate deduceri suplimentare pentru fiul nostru. In cazul in care sunt in ... (vezi toată discuția)
Declaratie prin mandatar cata32 cata32 Dacă o persoană participă la o licitație publică prin mandatar......... și participanților li se solicită depunerea unei declaratii pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie conform model- anexa 1 la oug 158/2005 ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Are cineva sa-mi dea un tipizat/model de \"declaratie pe propria raspundere\" ce trebuie depusa la medicul care elibereaza Concediul Medical? (vezi toată discuția)