in urma cu 5 luni am fost lovit de un domn ce avea rca incheiat la carpatica. dupa accident ne am deplasat la politie unde s a intocmit proces verbal .la doua zile m am dus la sediul carpatica unde am deschis dosar de dauna.dupa aproape 4 luni mi au oferit suma de 1300 lei pentru reparatie.problema se pune ca m am deplasat la un servis partener de al lor unde mi s a spus ca suma acordata nu acopera in totalitate plata pagubei.am facut o sesizare la csa unde urmand sa primesc un raspuns care prevad ca va fi nefavorabil.intre timp am primit doua scrisori recomandate de la carpatica in care sunt chemat sa mi primesc bani respectiv suma de 1300ron.ce ma puteti sfatui ? care ar fi urmatorii pasi in recuperarea pagubei
daca diferenta nu este foarte mare va sfatuiesc sa luati banii.pentru ai da in judecata va trebuies bani si timp aceste procese dureaza 1-2 ani ,va spun oarecum din experienta pentru ca cu aceasi firma carpatica am si eu razboi dar la mine este o paguba de20.000lei si ei mi-au oferit 5000..deci eu sunt oarecum fortat sa-i dau in judecata.Orice decizie veti lua va urez succes
suma cam cu care am fost pagubit este in jur de 1000 de lei insa cred ca ar fi o chestiune de orgoliu sa nu mi platesc eu piesele care mi le a stricat cineva. ma mai gandeam sa ma apuc sa le sparg si eu cu ranga faru , proiectoru si o aripa la una din masinile firmei insa e vorba de dosar penal de distrugere si nu merita penru 1000 de lei. problema e ca felul cum au procedat cu mine e deja sablon pentru firma; cu foarte multi romani au procedat la fel oare chiar nu se poate face nimic sa fie oprita aceasta firma de la a- si mai bate joc de munca si de bani oamenilor?
este intradevar frustrant sa stii ca esti obligat sa platesti o asigurare dar cand vine vorba de plata daunelor acestia cauta prin orice metoda sa nu plateasca.Nu stiu ce masuri s ar putea lua in acest caz .Cert este ca sunt foarte multi pagubiti care bineinteles ca sunt nevoiti sa lupte cu acestia ....sau sa renunte.Cei mici sunt la mana celor mari.
Asigurari auto
dorianztd
Buna ziua,
Am si eu o problema cu un accident in lant pe A2,am fost prin la mijloc ,am masina avariata si in fata si in spate,dupa constatarea politiei ... (vezi toată discuția)