avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare de destinatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare de destinatie

Puteti sa imi spuneti pasii ce trebuie urmati in schimbarea destinatiei unui garaj in spatiu de productie? Sediul SRL-ului este pe casa de care e lipit si garajul .Eu sunt si proprietarul casei si administratorul firmei . Trebuie sa fac schimbarea de destinatie ...chiar daca fac un contract de inchiriere prin care , eu , persoana fizica dau in chirie garajul firmei(mele)? Unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac pentru a schimba destinatia garajului in pizzerie( cattering)
Cel mai recent răspuns: tinaval11 , utilizator 17:38, 5 Iunie 2008
Va multumesc pentru raspuns , inca nu am rezolvat . Ne trebuie si planul pentru o parte din casa , caci cei de la saneipid cer sa avem baie si vestiar ...asa ca vom folosi toaleta din casa care de altfel e lipita de garaj ...si sa nu mai spargem pentru a face intrare directa din garaj, vom inchiria si holul si baia din casa(pentru uz personal mai sunt alte doua bai;) )Azi voi merge din nou la primarie. Va multumesc pentru informatii! !
Pot sa va mai intreb in legatura cu sediul ....sediul social al firmei este la adresa casei ....trebuie sa deschid punct de lucru sau sa schimb sediul din social in lucrativ?
Contractul de inchiriere sau comodat trebuie facut in orice conditii pentru ca firma sa poata dovedi provenienta spatiului ? sau nu e obligatoriu?
Va mltumesc!
Sediul social il declarati cu activitate, nu va trebuie punct de lucru separat.
Avand in vedere ca e spatiul dvs, nu are rost sa faceti contract de inchiriere; faceti un contract de comodat intre dvs ca ca si proprietar si intre societate; dar presupun ca aveti deja un contract, de vreme ce aveti societatea infiintata.
Ce aveti de facut in cazul acesta ( inteleg ca aveti firma deja infiintata, cu sediul social fara activitate ), va duceti la Registrul Comertului si depuneti o declaratie ( e formulat tipizat ), ca desfasurati activitati la sediul social, enumerati ce activitati, si solicitati, de asemenea, si autorizarea functionarii.
Va multumesc mult pentru raspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu locativ in spatiu unde se desfasoara activitate de gimnastica recuperatorie Cons123 Cons123 Buna ziua, Detin um imobil (casa parter) in Braila. Din 2011 am un contract de inchiriere imobil cu o firma care desfasoara activitate de gimnastica ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)