avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare balastiera
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare balastiera

Doresc sa infiintez o balastiera pe raul Bicaz, in localitatea Bicazu Ardelean, judetul Neamt. Va rog sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa intreprind.
Va multumesc !
Sa aveti o societate comerciala care are in obiectul de activitate 0812 - Extractia pietrisului si nisipului; extractia argilei si caolinului si sa-l autorizeze. Detalii infiintare societate comerciala cu raspundere limitata aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare firma de catre consiliu local elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: o prietena lucreaza la o Primarie din judetul Mehedinti si sunt interesati sa isi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile! cyp80myr cyp80myr Am 30 ani si doresc sa deschid o societate si sa obtin fonduri nerambursabile pt IMM-uri! Mai exact am o locuinta la parterul unui bloc si urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)