in cazul in care doresc sa transport marfa la diferiti clienti din localitati diferite, jud. diferite fara a sti exact ce doreste sa cumpere fiecare si nici marfa cu care m-as putea intoarce acasa fara sa o vand, ce acte de provenienta a marfii trebuie sa am asupra mea.?
iar daca as face un aviz pe toata marfa si as fi controlat dupa ce am livrat marfa la vreo 3 clienti cum se justifica ca nu mai am toata marfa de pe aviz in masina
va rog sa-mi spuneti ce variante ati mai intalnit sau cum se poate rezolva legal aceasta problema
aviz de insotire a marfii - iar in situatia in care vindeti parte din marfa, ptr. aceasta eliberati facturi, deci nu va fi nicio problema la un eventual control.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Aviz
buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu avizul de insotire a marfii.am intr.indiv. comert ambulant in targuri.eu am marfa pe mai multe facturi,am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.