avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general aviz de insotire a marfii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

aviz de insotire a marfii

in cazul in care doresc sa transport marfa la diferiti clienti din localitati diferite, jud. diferite fara a sti exact ce doreste sa cumpere fiecare si nici marfa cu care m-as putea intoarce acasa fara sa o vand, ce acte de provenienta a marfii trebuie sa am asupra mea.?
iar daca as face un aviz pe toata marfa si as fi controlat dupa ce am livrat marfa la vreo 3 clienti cum se justifica ca nu mai am toata marfa de pe aviz in masina
va rog sa-mi spuneti ce variante ati mai intalnit sau cum se poate rezolva legal aceasta problema
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 18:37, 1 Martie 2011
aviz de insotire a marfii - iar in situatia in care vindeti parte din marfa, ptr. aceasta eliberati facturi, deci nu va fi nicio problema la un eventual control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz buna ziua, va rog sa ma lamuriti in legatura cu avizul de insotire a marfii.am intr.indiv. comert ambulant in targuri.eu am marfa pe mai multe facturi,am ... (vezi toată discuția)
Termen valabiliitate aviz de insotire al marfurilor ContSters250895 ContSters250895 avand in vedere k clientii ii caut si pot aparea si alte probleme(defectiuni,urgente,etc). (vezi toată discuția)
Avize de insotire amarfii cristi473 cristi473 pot sa-i dau unui client marfa pe aviz, fara sa-i mai fac factura ulterior si sa-i incasez pe loc avizul? (vezi toată discuția)