avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obtinere acord asociatie de proprietari pt infiintare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obtinere acord asociatie de proprietari pt infiintare PFA

Buna seara
Revin pe forum cu cateva intrebari legate de obtinerea semnaturi de la presedintele asociatiei de proprietari privind infiintarea unui PFA.
Totul a inceput in urma cu cateva saptamani cand fata mea (23 ani) a facut demersurile pentru infiintarea unui PFA cod(7022,4799,4619) punct de lucru in apartamentul meu proprietate personala. Mentionez ca
de la registrul comertului i-a dat sa semneze un acord la presedintele asociatiei si la vecini directi (stanga,dreapta).
Vecini au semnat dar administratorul si presedintele mi-au spus ca nu-mi semneaza pana nu fac un contract de comodat cu fiica mea ( pentru inchiriere spatiu) si deasemenea imi cere ca vecini sa completeze declaratie cu cod numeric personal ,serie,nr. si toate celelalte date din buletin.
Eu stiu ca contractul de comodat imi trebuie doar la registul comertului si nu la administratie si deasemenea stiu ca este suficient semnatura vecinilor, nu si declaratia acestora.
Va rog sa-mi spuneti cum este corect si ce ar trebui sa fac pentru a rezolva aceasta problema.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 21:24, 1 Martie 2011
Cate bordee,atatea obicee
Am avut de curand o situatie identica,cand un vecin din bloc ,a solicitat obtinerea formalitatilor,respectiv acordul vecinilor si aplicarea de semnnatura a presedintelui si stampila pe cerere .Persoana interesata a facut un tabel cu toti vecinii,nume,nr apartament,acord si observatii
Toti vecinii au dat acordul pe tabelul respectiv realizat in 2 exemplare ,astfel incat s-a obtinut si acordul (semnatura presedintelui si stampila asociatiei)
Administratorul nu are nici o responsabilitatea in aceasta formalitate,deoarece este simplu angajat al blocului,
Presedintele de asociatie reprezinta interesele proprietarilor si a asociatiei ,in raport cu autoritatile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari pentru sc Daniel2Fast Daniel2Fast Buna seara, Am o mare nelamurire. Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara ... (vezi toată discuția)
Refuzul presedintelui asociatiei de proprietari sa semneze sarbu_robert sarbu_robert Buna ziua, Problema sta in felul urmator La parterul unui bloc am un magazin care functioneaza din anul 2005, acum s-a schimbat conducerea asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Debransare aleakim aleakim as vrea sa stiu ce pot sa fac daca in sedinta de asociatie mi s-a refuzat semnarea cererii de debransare, pe motiv ca acesta ar duce la recalibrarea instalatie ... (vezi toată discuția)