avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

As vrea sa infiintez un pfa (in Bihor) .Intrebarea mea ar fi daca am nevoie de semnaturile vecinilor sau doar de aprobarea asociatiei de proprietari (administratorul blocului) .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalina Micu , 16:49, 17 Septembrie 2014
Pentru sediul unei PFA intr-un apartament de bloc trebuie acordul vecinilor din apartamentele cu care exista perete comun, adica cele din stanga, dreapta, sus si jos. Dupa obtinerea semnaturilor vecinilor se obtine acordul asociatiei.
Se foloseste formularul pus la dispozitie de registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord proprietari limitrofi stabilire sediu social in imobil Andreea101 Andreea101 Locuiesc intr-un bloc. In apartamentul exact de deasupra mea se doreste infiintarea unui birou (cel putin asa mi s-a zis, nu stiu sigur). Eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare punct de lucru marianasandu2000 marianasandu2000 o societate comerciala \\"X\\" are in comodat un apartament pe care urmeaza sa-l renoveze si sa-l inchirieze catre o alta persoana juridica \\"Y\\". In ... (vezi toată discuția)
Deschiderea p. de lucru kerekesmargo kerekesmargo pentru deschiderea unui punct de lucru intr-un apartament de bloc ,este necesar acordul vecinilor ? daca unul dintre vecin nu este de acord ce pot sa fac ? (vezi toată discuția)