avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor in strainatate-tatal plecat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor in strainatate-tatal plecat

Cuplu necasatorit legitim, au un copil minor de 5 ani, copilul purtand numele tatalui.
Se poate sa paraseasca copilul tara (in Bulgaria) doar impreuna cu mama pentru un sejur de 7 zile?.Mentionez ca tatal copilului este plecat in Spania de 2 ani si nu contribuie cu nimic la cresterea si educarea acestuia si implicit nu se poate obtine acordul acestuia.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 20:30, 1 Martie 2011
Pentru pasaport nu se admite declaratie data la notar ,apostilata, ci numai declaratie data la Ambasada sau Consulat.
va dura destul mai ales daca tatal nu coopereaza, calatoria aste e oricum compromisa.. precedura cu strainatatea dureaza
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copil nascut in spania lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. As dori sa stiu ce acte sunt necesare unui minor nascut in Spania din parinti romani (necasatoriti) pentru a putea calatori in Romania in conditiile ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Procura pentru pasaport minor ginaolimpia ginaolimpia Buna ziua, eu sunt o mamica C.R.D.S (Turcia) si am dubla cetatenie.Am o fiica de 6 ani care are aceeasi situatie ca.a.mea. Eu sunt casatorita cu un cetatean ... (vezi toată discuția)