avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INSTRUCTIUNI PROPRII DE LA SÃNÃTATEA ªI ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INSTRUCTIUNI PROPRII DE LA SÃNÃTATEA ªI SECURITATEA MUNCII LA PROFESORI

Buna ziua stimaţi jurişti, am o mare rugaminte, daca ma puteti ajuta cu obtinerea unor acte normative: ma intereseaza:
INSTRUCTIUNI PROPRII DE LA SÃNÃTATEA ªI SECURITATEA MUNCII LA PROFESORI, daca nu macar unele asemanatoare pe care sa le pot adapta. Va multumesc frumos! o zi minunata!
Cel mai recent răspuns: serpicco , utilizator 13:43, 2 Martie 2011
Intra pe www.corosdan.wordpress.com
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme de protectie in comert natalias_111 natalias_111 Am rugamintea de a fi ajutata sa gasesc o baza de elaborare a normelor specifice de SSM in activitatea de comert - produse alimentare si diverse. Va rog sa nu ... (vezi toată discuția)
Licenta in dreptul muncii ralukutza20 ralukutza20 Am si eu o mare rugaminte , voi face licenta pe dreptul muncii , mai exact securitatea si sanatatea la locul de munca , insa nu stiu nici macar orientativ ce ... (vezi toată discuția)
Roi sau rof - modificari ContSters167247 ContSters167247 Am intocmit un regulament de ordine interioara, regulament cu care m-am prezentat la ultimul control ITM. Sunt sigura ca poate suferi imbunatatiri. Il atasez ... (vezi toată discuția)