Buna ziua,
Ce repercursiuni poate avea o cerere de recuzare a unui judecator, cerere ce mi-a fost respinsa, ramanand sa judece cauza tot el, care in acelasi dosar, a mai dat o sulutionare gresita? Sa analizeze de aceasta data mult mai atent si sa faca dreptate sau sa se enerveze si sa considere ca i-am ranit orgoliul si sa se pronunte la fel ?
Am facut contestatie la executare impotriva publicatiei de vanzare, in termen (la 2 zile de la primirea instiintarii oficiale) si mi se respinge actiunea ca fiind tardiv introdusa. Am facut recurs la tribunal, s-a casat sentinta si a venit la rejudecare.
Pt o suma de 2000(doua mii)de ron, a unei facturi achitate (factura pe care a scris cu pixul: "penalitati de 1%/zi dupa un termen de 7 zile", intre noi neexistand un contract comercial incheiat), am avut naivitatea sa-l cred pe furnizor ca nu are chitantier in momentul acela si ca urmatoarea data cand voi lua marfa imi va da si chitanta respectiva,(ceea ce nu s-a mai intamplat) nu i-am mai cerut banii inapoi si nici nu l-am pus sa semneze undeva de primirea lor, mai ales ca suntem concitadini, si, uite-asa ne judecam din toamna lui 2008.
in mod normal cererea daca a fost respinsa nu are nici un efect. nu stiu daca pe acest judecator ca om il poate sau nu deranja acest lucru, nu stiu ce ati scris in cererea respectiva si daca ii va influenta sau nu decizia in vreun fel, oricum exista recurs si acolo judeca 3 judecatori asa ca nu va fi o problema. oricum e o practica destul de intalnita si nu cred ca o ia nimeni in mod personal