avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator si asociat unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator si asociat unic

Pot fi asociat unic si administrator la aceiasi societate.In acest moment nu am administrator si sant obligat sa am unul.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 11:09, 2 Martie 2011
Raspunsul il gasiti chiar pe acest site : "www.avocatnet.ro/content/art... "
gent a scris:

Pot fi asociat unic si administrator la aceiasi societate.In acest moment nu am administrator si sant obligat sa am unul.

Buna ziua,

Legea va permite sa fiti asociat unic, administrator si salariat al propriei societati.

Cu stima,
Ionita Florin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste impozitu forfetar pe anul 2010? darkangl_ro1 darkangl_ro1 Cine plateste impozitul forfetar pe anul 2010 si cum se calculeaza ? are cineva idee? (vezi toată discuția)
Deces asociat unic - dizolvare societate comerciala CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: Societate comerciala cu raspundere limitata - in urma decesului asociatului unic, ... (vezi toată discuția)
Din ce traieste un administrator...? angelica36 angelica36 intrebare...din ce traieste un administrator exista o indenimnizatie sau ceva de genul(sa zicem ca nu sunt angajat la propria firma sunt obligat sa ma ... (vezi toată discuția)