avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal de constatare - distrugere de bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal de constatare - distrugere de bunuri

Buna ziua,

Am si eu o intrebare:
Daca politia face proces verbal de constatare in care si victima si agresorul isi recunosc fapta dar in acesta se specifica clar ca victima nu doreste sa depuna plangere impotriva agresorului este posibila sanctionarea?
Am inteles ca este nevoie de aceasta contatare pentru cazul in care victima o sa doreasca pe viitor sa faca plangere. Dar a fost specificat si faptul ca se va face o ancheta; e posibil ca in urma acesteia (dar fara plangere) agresorul sa fie sanctionat?

Multumesc anticipat

Stiu ca nu am postat in categoria corecta dar nu am gasit ceva mai apropiat
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
aresdk, utilizator
Cel mai recent răspuns: aresdk , utilizator 22:55, 2 Martie 2011
nu are nimeni idee???
proces verbal de constatare, in raport de ce anume?/
oricum nu exista similitudine intre o fapta contraventionala, pentru care organele de politie pot aplica sanctiunea amenda si o fapta penala, ce atrage raspunderea penala, chiar si la initiativa victimei.
Deci politia va poate amenda, chiar daca victima nu formuleaza plangere.
multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
aresdk, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor "fabricat" in proces contraventional xuser xuser Ce i se poate intampla unui martor daca a semnat si relatat lucruri neadevarate semnand un p.v ?! El defapt fiind agresorul unuia dintre victime, insa victima ... (vezi toată discuția)
Politie martori Rus Ioan4 Rus Ioan4 in cazul in care un echipaj de politie ma surprinde asupra unei infractiuni,imi face proces verbal,eu nu recunosc nimic,nu au nici un martor,nu au nici ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu? ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am fost citat la politie, unde mi s-a adus la cunostinta ca o persoana a formulat plangere penala impotriva mea pentru o ... (vezi toată discuția)