avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce pot face?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce pot face?

Am o somatie de plata si s-a perimat,vreau sa stiu daca pot deschide o noua actiune tot pe somatie de plata cu acelasi debitor,doar ca suma se va schimba,deoarece a crescut.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 11:58, 2 Martie 2011
Dca nu s-a prescris, da.
Daca nu s-a prescris da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datorie bancă credit 2007 ContSters512641 ContSters512641 In 2012 am primit somatie de exec silită. Pana in 02 2016 nu au facut nimic . In dec 2016 au cerut în instanță să se vândă ap si ei să ia banii ce imi ... (vezi toată discuția)
Datorie credit bancar Elena-Dumitra Elena-Dumitra Ioana, verisoara mea, A contractat un credit bancar in 13.10.2006 pe o perioada de 7 ani, din iunie 2009 nu a mai reusit sa plateasca ratele, deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Datorii banca roznovatstefan roznovatstefan In 2007 am luat de altex mai multe si am luat si un credit.In 2008 a venit criza nu am reusit sa mai platesc am pierdut locul de munca.In 2010 ma dat ... (vezi toată discuția)