tatal meu a facut un imprumut la o banca si era cu ratele la zi .intre timp el a decedat iar eu am luat legatura cu banca care mi-a transmis ca tata avea asigurare la o o firma de asigurari.Am luat legatura cu aceasta firma care mi-a cerut copia dupa fisa medicala care insa nu mio-a fost data de medicul de familie aceasta sustinand ca firma de asigurari trebuie sa faca acest lucru contra cost! AM REVENIT CU UN TELEFON LA ACEASTA FIRMA unde mi s-a cerut adresa medicului de familie dar la o saptamana distanta am vorbit cu medicul de familie care mi-a transmis ca nu a luat nimeni legatura cu ea! Am revenit din nou cu un telefon la ceasta firma de unde mi s-a cerut acelasi lucru adica iarasi adresa medicului de familie! SI totusi a trecut deja o saptamana si cei de la asigurari tot nu au facut vreo cerere catre medicul de familie ! practic cred ca nu i intereseaza pe cei de la asigurari! ce se intampla daca nu platim rata la banca? pentru ca cei de la asigurari nu ne dau nici un raspuns ! ce putem face in acest sens?
de doua ori am sunat la firma de asigurari si tot de doua ori mi-au cerut adresa medicului de familie! e clar ca ei nu au facut nici un demers in acest sens! chiar azi am discutat cu medicul de familie si am primit acelasi raspuns cum ca nu au luat legatura cu dansa! am intrebat daca pot scoate eu fisa medicala ca platesc eu dar a zis ca nu se poate! se pare asiguratorii mai vor sa traga de timp altfel nu inteleg nimic
Depuneti o cerere in scris si luati un nr. de inregistrare de la asigurator, prin care precizati adresa medicului si insistati asupra rezolvarii operative a problemei, motivat de ratele de la banca !