avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... contestare disponibilizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

contestare disponibilizare

Sunt functionar public si in urma reducerii unor posturi urmeaza sa fiu disponibilizat, daca nu sunt de acord cu modul in care am fost ales pentru disponibilizare, pot contesta aceasta decizie in instanta?
In cazul in care fac contestatie, pe perioda solutionarii contestatiei, de ce drepturi banesti beneficiez: salariu, somaj sau niciunul?
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 15:16, 2 Martie 2011
Puteti formula contestatie. In situatia admiterii acesteia veti beneficia de reintegrare si de plata drepturilor salariale aferente perioadei de la incetarea contractului pana la reintegrare efectiva. Acum ramane de vazut ce motive de contestatie aveti si daca cererea va fi admisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca florina123 florina123 In anul 2013 am fost concediata colectiv, eu fiind singura intretinatoare a familiei. Am contestat in instanta si am hotarare definitiva unde am castigat ... (vezi toată discuția)
Executare decizii ContSters145982 ContSters145982 :)am nevoie de un raspuns ,va rog! am fost implicat intr-un litigiu de munca in calitate de contstator al desfacerii contractului de munca indisciplinar,in ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale si salarii compensatorii andreiszabou andreiszabou Buna ziua. Sunt pus in situatia de a fi dat afara de la locul de munca pentru prima data , si cu anumite probleme.As avea cateva intrebari pentru a ma ... (vezi toată discuția)