am un copil in clasa a 4 a la o scoala particulara din bucuresti.e un copil mai timid si nu are curaj de multe ori fata de dna invatatoare sa o intrebe ceea ce nu intelege in timpul orei pt ca tipa la el sau il cearta.din acest motiv vine acasa de multe ori cu lectia neinvatata si se descurca mai greu la efectuatul temelor sau la unele teste pe care le dau la scoala, rezultatele fiind mai slabe din aceasta cauza.as vrea sa stiu daca dna invatatoare are obligatia intr-un anumit fel fata de copil sa-l ajute sau sai explice repetat o data de doua ori pana intelege lectia?mentionind ca ei sunt in clasa 12 sau 13 copii.
Spuneti ca este vorba despre o scoala particulara...de ce nu vorbiti cu invatatoarea expunandu-i problemele care va framanta?
Nu stiu cata educatie poate "oferi" un profesor care "tipa/cearta" elevii pentru ca acestia/acesta nu inteleg, in clasa fiind 12-13 copii...luati atitudine si discutati deschis cu doamna invatatoare problemele care va framanta.
Daca nu gasiti o cale de intelegere/comunicare, incercati sa mutati copilul la alta scoala particulara sau, de ce nu, la una de stat.
am vorbit cu dna invatatoare de multe ori dar are un tipar al ei din care nu iese nam ajuns la nici o intelegere.oricum il voi muta acum la clasa a 5 a de aici.dar eu am vrut sa stiu daca ea e obligata sa se ocupe mai in de aproape de copii tip copilul meu sau de cei care sunt mai in urma si mai slabi la invatatura.