Buna ziua. Am o fetita de 13 ani, in clasa a saptea, careia profesoara de matematica ii face aproape zilnic proces verbal , in vederea scaderii notei la purtare, pe motiv ca eleva a rugat-o sa mai explice o data lectia pentru ca nu a inteles. Raspunsul profesoarei a fost "Ne vedem la toamna daca nu ai inteles!"
Un alt motiv este ca o durea capul fiind foarte racita si a pus capul pe banca dupa ce profesoara a terminat de predat. Altadata a intrat profesoara de matematica in clasa exact in momentul in care eleva manca dintr-un sandwich si nu a avut timp sa reactioneze ( profesoara intarziase la ora ).
Eleva este printre cei buni la invatatura in clasa de engleza intensiv in care invata, fapt pentru care primeste bursa de merit.
Ce lege se aplica in aceasta situatie si cum pot face o plangere penala impotriva acestei profesoare, fara sa fie repercursiuni asupra copilului meu,pentru ca pe cale amiabila nu ne-am putut intelege?
Va multumesc!
Eu nu prea vad pe ce baza i-ati putea face plangere penala profesoarei. Cred ca ar fi mai util sa vorbiti cu directorul scolii pentru a remedia situatia.