avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi masluit un extras de carte funciara ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi masluit un extras de carte funciara ?

Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu imi inspira incredere.
Problema este ca persoana respectiva lucreaza la o banca si daca prin relatiile pe care le are ar putea sa obtina un extras de carte funciara curat, fara sarcini.
Am o banuiala destul de serioasa ca persoana respectiva ar avea o ipoteca pe apartamentul pe care il vinde dar acea ipoteca ar putea fi aranjata astfel incat sa obtina prin relatiile pe care le are un extras de carte funciara curat.
Se poate in Romania si asa ceva ?
Cum se poate aranja astfel incat sa obtii prin relatii sa obtii un extras de carte funciara curat, fara sarcini dar in realitate casa sa fie cu sarcini ?
Se poate si asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: das_Reich , utilizator 00:00, 20 August 2004
...incercati sa consultati foaia funciara sau macar sa obtineti o copie in extenso...
Evenimentele care s-au intamplat in ultima vreme la noi in tara ne indica faptul ca aproape orice este posibil...eu personal nu as incheia un contract cu persoana care nu prezinta incredere. Chiar daca obtii unele avantaje, sau contractul ar fi avantajos, ganditi-va ca daca respectivul imobil nu este "curat", tot dvs. va trebuie sa descalciti situatie...vor aparea costuri neprevazute, timp pierdut...asa ca mai bine orientativa spre ceva sigur...cateodata nu se merita riscul...
Quote:

On 2004-08-14 18:10, aba812001 wrote:
Evenimentele care s-au intamplat in ultima vreme la noi in tara ne indica faptul ca aproape orice este posibil


you can masluate ANYTHING .... helloooo !! Romania !!
suntem in tzara in care s-a inventat apa calda si mersul pe jos , si s-a rezervat roba de avocat la orda ...
dar daca pornesti de la ideea asta it's no good . nici arhimede n'a gasit punctu ala , da parca e mai frumos asa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare c.f. in extenso (colectiv) hylpolux hylpolux Recent, administratorul blocului in care locuiesc a scos un Extras de Carte Funciara in Extenso (colectiv) pt. a beneficia de scutire de impozit datorita unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica gipsy097 gipsy097 Buna ziua! as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus ... (vezi toată discuția)
lamuriri in legatura cu un angajament de donatie sau vanzare cumparare nelusandy nelusandy Am un apartament care a fost cumparat prin credit cu ipoteca si care, datorita unor neplati la termen, a ajuns la o societate de recuperari care a preluat ... (vezi toată discuția)