avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... asistent personal - curator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

asistent personal - curator

spuneti-mi si mie va rog daca o persoana majora, de 28 ani, cu handicap grav are asistent personal, care conform legii 448/2006, republicata in 2008,este si reprezentantul legal al acestei persoane,dar este chiar parintele insusi,de ce are nevoie de curator cand parintii acestei persoane sunt in proces de partaj?
multumesc:(
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 09:14, 3 Martie 2011
Pentru ca, cel putin teoretic, interesele acelei persoane sa fie aparate cat ma bine.
Asistentul personal are cu totul alt rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap B.T. B.T. Buna ziua! Persoana incadrata la Handicap grav ,are dreptul la asistent personal sau la insotitor. Care sunt eu,ca fiica si care nu doar o insotesc, dar eu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)