avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ARR - transport pe cont propriu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ARR - transport pe cont propriu

Buna ziua ,
Anul trecut am luat un certificat de transport in cont propriu iar acum cateva zile am fost sunat sa duc la ARR foile de parcurs si cele din tahograf . Problema este ca avem doar o singura masina care nu a circulat deloc in toata perioada de la dobandirea certificatului . Ce acte sa le duc ? De unde ? Cineva zicea ca este un formular in care trebuie sa scriu ca nu a circulat masina .
Ma poate ajuta cineva cu acel formular ? Sau sa imi zica cum anume procedez ?
Mi`e frica sa nu ma trezesc cu vreo amenda pentru chestia asta .
Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ginacoseru , utilizator 09:24, 4 Martie 2011
exista un formular tipizat catre trebuie completat de societate la calculator nu de mana si pe care il gasiti pe situl ARR-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)
Imi pot recupera certificatul +placuta catalinconstantin76 catalinconstantin76 conducind o autoutilitara de 3,5t ce tracta o remorca de 2t,transportind 2 autoturisme am fost supus inspectiei de catre un agent rutier,din cadrul politiei ... (vezi toată discuția)
Procedura contestatiei la executare silita MINOKA HR MINOKA HR Buna seara, As dori sa ma ghidati si pe mine in labirintul cailor procedurale. Problema este urmatoarea: S.C. X a primit in luna mai o amenda contraventionala ... (vezi toată discuția)