avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua. conducere in stare de ebrietate.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua. conducere in stare de ebrietate.

in urma cu 8 luni am fost prins de catre politie cu o alcoolemie de 1.20 in sange . am fost chemat in instanta pe data de 22 feb 2011 apoi decizia sa amanat pt 01 mart 2011 . rezultatul a fost urmatorul "Condamna pe inculpatul Tunea Ionuţ la o pedeapsa de 2 (două) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana avand in sange o imbibatie alcoolica peste limita legala, fapta savarsita la data de 03/04.07.2010. In baza dispozitiilor art.81 cod penal: Dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe intreaga durata prevazuta de art. 82 cod penal. " ma poate lamuri si pe mine cineva ??? va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 19:17, 2 Martie 2011
Ce e de la murit? Ati scapat foarte ieftin.... permisul va va fi anulat 1 an dupa ramanerea definitiva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa alcoolemie la volan gicaplacaj gicaplacaj Buna ziua. Am primit o sentinta pentru alcoolemie la volan: Solutia pe scurt: În baza art.87 al.1 din OUG 195/2002 modificată şi republicată, cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva cand va fi? ana_abo ana_abo 8/11/2011 Condamnare Solutie: Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 8(opt) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan vasile70 vasile70 .Buna ziua !In urma cu un an am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 1,25 si acum o luna am fost condamnat la 6 luni cu suspendare .As vrea sa stiu cand ... (vezi toată discuția)