avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere din spatiul locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere din spatiul locativ

buna seara,

Acum 5 ani am incheiat un act notarial prin care mi-am dat acordul ca o persoana sa fie trecuta in spatiul locativ pe care il detin.
De un an de zile acesta persoana nu mai locuieste in acest spatiu, dar nu si-a schimbat adresa in actul de identitate.
Care este modalitatea prin pot anula acel act notarial, tinand cond ca persoana respectiva doreste sa foloseseasca domiciliul din actul de identitate pentru sediul social al unei firme, iar eu nu sunt de acord?

va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: prichindelisor , utilizator 09:08, 3 Martie 2011
Daca nu are calitatea de proprietar asupra spatiului unde intentioneaza sa declare sediul social,nu poate obtine formalitatile legale,care impun obtinerea acordului tuturor vecinilor si a asociatiei de proprietari
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor kbi kbi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in cazul obtinerii autorizatiei de la Primarie. Daca o societate are punctul de lucru la parterul comercial al ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu concubin mirrey mirrey Buna seara ! Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a ... (vezi toată discuția)