avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat indrumator in drept penal
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat indrumator in drept penal

Buna,
M-ar interesa si pe mine daca poate cineva si cunoaste sa imi recomande un avocat bun pe drept penal si care desigur este dispus sa ia stagiari. Prin avocat bun, ma refer aici nu numai la experienta sa profesionala dar si la posibilitatea de a invata ceva de la el, de a fi rabdator si de a avea rabdarea ca efectiv sa indrume, sa-l invete si sa-i explice unui stagiar pasii fara pic de experienta primii pasi in cariera.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 21:41, 7 Martie 2011
Cred ca maestrii nu prea se gasesc pe forumuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie urmati pentru a deveni un avocat bun? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! M-ar interesa cam ce pasi trebuie sa faca un absolvent de drept de cand a terminat facultatea si pana la a ajunge un avocat foarte bun?? Am inteles ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar ContSters111144 ContSters111144 Eu, in prezent, sunt student la Drept si m-ar interesa sa stiu daca dupa ce am luat examenul de intrare in barou trebuie sa dai bani celui care te invata ... (vezi toată discuția)
Avocat coordonator pentru stagiu Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu in cat timp trebuie sa-mi gasesc avocat colaborator pentru stagiu si daca pot sa am un avocat colaborator inscris la alte barouri de ... (vezi toată discuția)