avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buletinul de calcul a pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buletinul de calcul a pensiei

Buna ziua,

As dori sa stiu daca odata cu depunerea cererii de pensionare pot solicita si fisa de calcul a pensiei si in ce mod.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 09:43, 3 Martie 2011
Daca abia ati depus cererea de pensioanre inca nu s-a intocmit buletinul de calcul. Asteptati sa vi se comunice decizia si solicitati apoi, printr-o cerere scrisa adresata Casei de Pesnii elberarea unui exemplar al buletinului de calcul.

Atentie, daca sunteti nemultumit de cunatumul pensiei aveti termen 30 zile sa o contestati, termen care se calculeaza de la data comunicarii deciziei nu a buletinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul de calcul a pensiei ContSters168367 ContSters168367 Buna ziua! Am primit decizia de pensie! In plic a venit un imprimat din care rezulta punctajul total si valoare pensie/luna, plus carnetul de munca. ... (vezi toată discuția)
Pensie PAULA.NUTA PAULA.NUTA as dori sa stiu pot sa fac cerere de recalculare de pensie ptr k sunt nemultumit citi bani primesc? M-am intilnit cu colege de servici care au lucrat cu mine ... (vezi toată discuția)
Sporuri la pensia de drept dorel13 dorel13 Am fost in pensie partial anticipata si pe ultimul cupon de pensie am 1149 lei drepturi. Incepand cu 1 iulie am iesit la pensie de drept si am pensia de 1179 ... (vezi toată discuția)