Va rog daca ma poate ajuta cinea cu un sfat.
Se implineste un an de la un incident, in care o persoana este agresata fizic, din care rezulta o fisura la cap. S-a facut plangere la politie, cu martori, cu certificat medico-legal, cu recunoastere faptas; dar nici in ziua de azi nu am mai primit vre-un raspuns de la politie. Ce trebuie sa fac pentru ca faptasul sa plateasca daunele?
Multumesc.
interesati-va de dosar ; in primul rand sa aflati in ce stadiu al cercetarilor se afla acesta ; puteti formula plangere la procurorul de caz daca considerati ca lucratorul de politie tergiverseaza cercetarea.
Urmărirea penală nu odată durează peste măsură. Aveţi posibilitatea să vă interesaţi la organul de urmărire penală, care după terminarea urmăririi înaintează actele făcute către procuror. În faza în care se află urmărirea nu puteţi primi încă daunele la care faceţi referire.
Lovire
augustin.bica
Buna ziua
Pe 4 iulie am fost lovit cu o teva in cap de catre vecinul meu care a aruncato peste gard,iar pe tatal meu au incercat sa il traga in curte la el.Nu ... (vezi toată discuția)
Talharie
arlequin85
buna ziua
intrucat nu am vreo experienta in drept, as vrea sa va prezint cazul meu si a va pune cateva intrebari.
In seara de sambata spre duminica eram ... (vezi toată discuția)