avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de sfatul unui bun avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de sfatul unui bun avocat

Cu 3 saptamani in urma am facut apel pe penal.Am fost la tribunal sa ma interesez si mi sa zis ca nu este facuta confirmarea.Va rog sa ma lamuriti dumneavoastra ce am de facut .Daca ma puteti ajuta cu un sfat,sa stiu daca mai am ceva de facut sa pot finaliza odata aceasta problema ce tine de 3 ani.
Cel mai recent răspuns: GMarilena , utilizator 09:40, 16 Martie 2011
Probabil ca sotul a fost judecat in lipsa si nu s-a intors dovada comunicarii dispozitivului hotararii penale.
Mai reveniti peste cateva zile la arhiva.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti,se poate sa fie o neregula de nu se intoarce confirmarea de la apelul facut pe penal de pe data de 13.02.2011.Si mai am o rugaminte sentinta penala ce a fost data la scutit de obligatiile de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie ...disparuta Georgian2all Georgian2all Buna dimineata! Revin pe forum cu o problema... in ceea ce priveste o sentinta. In luna mai s-a admis actiunea de la tribunal (formulata de unchiul meu), pe ... (vezi toată discuția)
Termen de apel Florin2015 Florin2015 Buna ziua.Sint nou pe forum de aceea va rog sa imi acordati o mina de ajutor. Am un proces pe care l-am cistigat.La finalul sentintei scrie ca termenul de ... (vezi toată discuția)
Nevoie de indrumare urgenta! c0sminc00l c0sminc00l Buna ziua, am dat in judecata financiarul pentru taxa auto, judecatoria calarasi(de unde sunt eu) mi-a dat castig de cauza, financiarul facand recurs la curtea ... (vezi toată discuția)