avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un agent economic poate fi obligat, din punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un agent economic poate fi obligat, din punct de vedere legal, sa isi ceara scuze de la clienti?

Am dorit sa cumpar ceva dintr-un magazin de confectii iar vanzatoarele mi-au vorbit urat si mi-au adresat afirmatii jignitoare. Daca am ajunge in instanta si l-as reclama pe agentul economic respectiv, ce drepturi am? As putea sa cer despagubire? Pot sa solicit sa mi se ceara scuze in mod scris?

In afara faptului ca vorbesc urat cu clientii si ca vorbesc urat despre clienti in prezenta acestora si a altor clienti, vanzatoarele nu dau nici bon fiscal pentru produsele cumparate.

Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2008
cristina_n16, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristina_n16 , utilizator 20:27, 23 Mai 2008
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am facut o sesizare la OPC legat de comportamentul neprofesional al vanzatoarelor si de faptul ca nu dau bon, si ma intreb daca se va lua vreo masura. In rest, nu imi ramane decat sa ma resemnez.. Solutia ar fi ca patronii sa ofere angajatilor un training la angajare, dar cu cine sa vorbesti cand multi dintre patroni sunt preocupati doar sa obtina profituri cat mai mari si sa scape de taxe ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator agresiv ContSters362639 ContSters362639 Cum se procerdeaza cu acei vanzatori care se comporta foarte urat cu clientii? Sunt magazine care imi plac dar datorita vanzatoriilor le evit. Un vanzator ... (vezi toată discuția)
Patronul unui magazin alimentar serveste alcool clientilor pe spatiul public Cornel91622 Cornel91622 Ce masuri se pot lua impotriva propietarilor de magazine alimentare ce servesc clientilor bauturi alcoolice in afara magazinului sau a curtii in care este ... (vezi toată discuția)
Reclamatie dga/politie/dosar penal budurca budurca Buna seara, Eu si sotia avem un magazin de tara cu profil mixt. De cateva zile au inceput sa curga controalele(DSV,OPC) si nu stiam de ce. Pe un proces ... (vezi toată discuția)