avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua!am fost la notar marti sa intreb cat m costa succeiunea iar acesta mi-a spus k pe langa succesiune mai trebuie facuta si cartea funciara si actul de vanzare cumparare,intrebarea mea este
actul de vanzare cumparare nu se poate face o data cu succesiunea?adik fratii care vor sa imi cedeze mie partile lor sa o faca atunci?chair nu inteleg dc trebuie sa se faca dupa ce se face cartea funciara,multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune secret87 secret87 buna ziua! am si eu o intrebare si sper k m puteti ajuta,joi trebuie sa m prezint la notar impreuna cu famila mea in vederea dezbaterii succesiunii,notarul ... (vezi toată discuția)
Succesiune secret87 secret87 buna ziua!am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta si indruma spre ceea ce este bine.tatal meu a murit acum 10 ani iar in urma cu 2 ani a murit si ... (vezi toată discuția)
Ajutor.....contract vanzare-cumparare teren 14 14 Buna ziua....as avea si eu o problema destul de veche care imi da ceva batai de cap si se pare k nici domnii angajati sa ma ajute nu resusesc....si nu imi dau ... (vezi toată discuția)