avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare procura

As dori sa anulez doua procuri eliberate de un cabinet notarial,dar mi se solicita originalele,pe care,evident nu le mai am si nici nu mai pot intra in posesia lor!
Le pot da pierdute in MO si implicit si nule?!?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 11:59, 3 Martie 2011
Sigur, puteti face si acest lucru, dar cred ca in baza unei cereri adresate notarului,puteti solicita revocarea procurilor.mai mult puteti instiinta persoana caruia i-ati dat mandatul printr-o notificare ca....incepand cu data de procura i-a fost revocata.
notarul la care ati facut acele procuri speciale are duplicatele; evident ca originalele sunt la pers. pe care ati mandatat-o sa va faca anumite activitati si totr notarul ar fi trebuit sa va inmineze atatea exemplare originale cate parti sunt.
Asadar, insistati acolo, dupa ce va legitimeaza, e obligat sa inscrie REVOCAREA PROCURILOR DATE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. pot solicita duplicat după procurile încheiate ... Daniel George2606 Daniel George2606 Bună seara. Pot solicita duplicat după procurile încheiate la notar? Am făcut 4 procuri in total, la același cabinet notarial, însă am primit 2 ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala ContSters180853 ContSters180853 am facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost furat un exemplar al actului duplicat de vanzare-cumparare apartament, posibile consecinte jlvera jlvera Buna ziua, Tatal meu a fost intr-o relatie cu o femeie care se pare ca a intrat in casa la mine si mi-a furat un exemplar duplicat din contractul de ... (vezi toată discuția)