avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Pot solicita duplicat după procurile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Pot solicita duplicat după procurile încheiate ...

Bună seara.
Pot solicita duplicat după procurile încheiate la notar?
Am făcut 4 procuri in total, la același cabinet notarial, însă am primit 2 exemplare (original și duplicat) doar după una singură... Iar originalele le-am trimis persoanei pe care am delegat-o.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
Daniel George2606, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:56, 1 Februarie 2023
Vreți să spuneti copii, nu duplicate. Duplicatul se solicita atunci când originalul e declarat nul
Da, la copii mă refer.

adriandimitriu a scris:

Vreți să spuneti copii, nu duplicate. Duplicatul se solicita atunci când originalul e declarat nul

si la ce va trebuie o copie? Ea va foloseste doar sa stiti ce scrie in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura giani62 giani62 As dori sa anulez doua procuri eliberate de un cabinet notarial,dar mi se solicita originalele,pe care,evident nu le mai am si nici nu mai pot intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Procura nesemnata CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Este legala si poate fi folosita in instanță o procura speciala nesemnata de cel care o da? (Mandant).Scrie mandant....numele s.s si atât fara ... (vezi toată discuția)
Părinții mei mi-au donat o garsonieră, dar ca act mi s-au dat două duplicate nesemnate. am dreptul să îi solicit doamnei notar o copie după original? Ale Vio Ale Vio Buna ziua. Ieri, 12 septembrie 2018, părinții mei mi-au donat o garsoniera, prin act donație, la notariat. Fratele meu este trecut ca si declarant, în ... (vezi toată discuția)