buna ziua am fost agresat de 2 colegi de liceu,am scos certificat medico legal cu 12-14 zile de ingrijire medicala,m-am prezentat la politie pentru a depune plangere penala.politistul care mi-a luat declaratia mi-a spus printre altele ca este vecin cu unul din faptasi.mi-a luat o declaratie si o plangere care se adresa domnului COMANDANT,in care nu se face referire la incadrarea faptei.mentionez ca mi-a sugerat sa nu depun plangere penala pentru moment.nu s-a specificat in plangere numarul si data emiterii certificatului medico legal.as vrea sa stiu daca aceasta este plangerea penala (asa se procedeaza),sau politistul este de rea credinta si incearca tergiversarea lucrurilor.mi-a sugerat ca nu este cazul sa imi angajez un avocat.care este realitatea defapt si ce am de facut in aceasta privinta?
va rog frumos sa imi spuneti... pollitistul incearca intr-adevar tergiversarea lucrurilor?catre cine trebuia formulata plangerea penala?si cum trebuia sa se procedeze?trebuia sa ii dea un nr de inregistrare plangerii mele?
VA ROG SA IMI RASPUNDETI PUNCTUAL LA INTREBARI!MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
Angajati un avocat. Termenul pentru a depune plangere penala este de 2 luni de la data comiterii faptei. Eventual ca sa nu mai intampinati dificultati cu politistul respectiv formulati plangerea in scris si expediati-o prin posta cu recomandare de primire, dupa care veti fi citat pentru declaratii
In principiu plangerea trebuie sa contine datele de indentificare, fapta pentru care faceti plangere, autorul faptei (daca este cunoscut sau nu).
Dar, intrebarea mea este: sunteti minor?
Dosar penal
oana82
buna!am si eu o problema..cu 3 luni in urma un amic a intrat intr-o altercatie cu un domn pe strada...s'a generat o bataie la care a luat parte si fiul ... (vezi toată discuția)