avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei firme offshore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei firme offshore

Buna ziua,
Este recomandata infiintarea unei firme offshore pentru activitati de import din zona extracomunitara? Unde ar trebui infiintata, se mai platesc taxe vamale, mai precis care ar fi avantajele?
Cel mai recent răspuns: Gigel Vieru , Avocat 09:20, 7 Martie 2011
Cine a zis ca se plateste impozit pe dividente?
Firma nu are treaba cu Romania daca va avea sediul in strainatate.
Ca vreti sa faceti transferuri de bani in tara aceasta este o alta problema.
Daca tot vreti o astfel de firma de ce nu va cumparati o casa undeva unde este mai ieftin decat in Romania?
Este cam scump in Romania...la drept vorbind...
Daca platiti impozitul in tara respectiva, vi se va elibera de la autoritatile fiscale de acolo sau persoana juridica respectiva va va elibera o adresa cum ca a retinut si a virat impozitul pe dividende. Copie de pe acea adresa si copie de pe certificatul fiscal eliberat care atesta ca persoana juridica respectiva este platitoare de taxe in statul respectiv in ultimul an (Spre exemplu in 2011, certificatul trebuie sa fie emis din 2010). Nu platiti, dar trebuie sa declarati aceste venituri la Admin de care apartineti, impreuna cu documetele mai sus amintite.
Exista metode sa aduci bani in tara fara sa platesti impozite la fisc. Trebuie doar sa intrebi avocatul potrivit :))
matahachiro a scris:

Exista metode sa aduci bani in tara fara sa platesti impozite la fisc. Trebuie doar sa intrebi avocatul potrivit :))

Cred ca "avocatul potrivit" nu stie mai multe decat l-am invatat eu pe privat despre cum aduci bani in tara fara sa platesti impozite la fisc :))
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters107225, utilizator
Daca va mai intereseaza cautati-ma pe profilul de consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Firma offshore delaware Pavelcmd Pavelcmd As fi tentat sa infiintez o firma offshore in statul Delaware, US. Firma ar urma ca sa aiba ca obiect de activitate promovarea online, fara angajati, fara ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d vlad-eu vlad-eu Doresc sa imi deschid un SRL-D cu doi angajati si care sa activeze in urmatoarele domenii: comert electronic cu amanuntul, design web si filmare foto-video. ... (vezi toată discuția)