avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract banca

Buna ziua
Sapt. trecuta am semnat un contract pt refinantare,am depus toate documentele in regula,mi s-a facut un cont pt a mi se vira banii.Dosarul a fost trimis spre aprobare si mi s-a spus ca in 5 zile sa astept raspuns,,,am asteptat si pana la urma am sunat eu,mi s-a spus ca mi-a fost refuzat creditul pe motiv ca nu mai sunt angajata#-oEu inca lucrez,nu mi-am schimbat locul de munca,am sunat la firma,resurse umane si mi s-a spus ca nu s-a interesat nimeni de la banca despre mine.
Ce fac in aceasta situatie?Normal nu este sa semnez contractul dupa ce imi este acordat creditul?Unde le pot face reclamatie?Pt ca ori angajatul care s-a ocupat de dosarul meu este incompetent ori banca neserioasa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: blueblue , utilizator 11:10, 4 Martie 2011
faceti o solicitare in scris catre cei de la banca , prin care cereti un termen de solutionare tot scris,
Evident, ca mai intai trebuia sa va verifice daca sunteti solvabila pentru acea refinantare si, dupa toate formalitatile incheiate sa semnati acel contract.
Reveniti , dupa ce aveti un raspuns scris, ca sa va indrum mai departe.
Mult succes,
Buna ziua !
Probabil ca adevarul este undeva la mijloc , verificati totusi si contul bancar deschis la acea banca ..... pe care ar trebui sa-l inchideti in masura in care nu primiti acel credit ... Aveti si dvs. 1 exemplar din contractul de refinantare semnat ?
in acest caz, va sugerez sa procedati in felul urmator:
1) mergeti la firma unde dvs lucrati si solicitai sa ve elibereze o adeverinta prin care sa confirme faptul ca dvs sunteti si in prezent angajata si ca nu sunteti in situatia de a vi se emis un preaviz de desfacere a contractului de munca.Sa se mentioneze expres ca respectiva adeverinta o veti folosi pentru refinantare credit bancar la banca X.
2) cu respectiva adeverinta, mergeti la banca X, direct la directorul de sucursala in care prezentati dosarul de refinantare, raspunspul primit( de refuz pe motiv de...) cat si cu adeverinta in original.
De asemenea, depuneti si o intam[inare la banca respectiva prin care mentionati faptul ca nu va aflati in situatia descrisa in refuz.
este ce-a mai scurta si sigura modalitate de a va rezolva problema in timp util.
succes
Da,am cate un exemplar din contract,pt asigurare,scadentarul si informatii privind cardul si codul pin.
Am trimis ieri o sesizare,atat telefonic cat si prin mail,dar nu am primit nici un raspuns.
din practica, va sugerez sa nu asteptati raspunsul lor(legal, ar fi un termen de 30 zile).Trebuie sa depuneti diligentele ca sa nu aveti surprize.
Este posibil ca undeva pe traseul actelor,documentelor sa fi aparut o neconcordanta.In fond, dvs sunteti clientul lor care le generati beneficii(dobanda); pe langa obligatii, aveti si drepturi!

Alte discuții în legătură

Oferte false farkas laura farkas laura Buna ziua!Acum 4 ani am luat un credit ipotecar de la [BANCA] In tot acest timp ratele creditului nu s-au modificat. Anul trecut in Decembrie am fost sa am ... (vezi toată discuția)
Tratamentul din partea bancilor stefania_v stefania_v Am completat in 25 Noiembrie 2010, in cadrul unei banci, un formular pentru acordarea a 3 salarii pe un card. Toate bune si frumoase, s-au purtat impecabil, ... (vezi toată discuția)
Executare silita luoana2006 luoana2006 buna ziua.am un credit la [banca].....si momentan nu sunt la zi cu plata,dar in acelasi timp am facut o refinantare la o alta banca pt a-mi putea plati ... (vezi toată discuția)