Buna ziua
Sapt. trecuta am semnat un contract pt refinantare,am depus toate documentele in regula,mi s-a facut un cont pt a mi se vira banii.Dosarul a fost trimis spre aprobare si mi s-a spus ca in 5 zile sa astept raspuns,,,am asteptat si pana la urma am sunat eu,mi s-a spus ca mi-a fost refuzat creditul pe motiv ca nu mai sunt angajata#-oEu inca lucrez,nu mi-am schimbat locul de munca,am sunat la firma,resurse umane si mi s-a spus ca nu s-a interesat nimeni de la banca despre mine.
Ce fac in aceasta situatie?Normal nu este sa semnez contractul dupa ce imi este acordat creditul?Unde le pot face reclamatie?Pt ca ori angajatul care s-a ocupat de dosarul meu este incompetent ori banca neserioasa.
Multumesc!
Nu mi se pare normal sa merg iar dupa adeverinta,sa merg iar la celelalte banci pt a-mi da alte extrase de cont si sa pierd timpul din cauza unor incompetenti.O sa apelez la alta banca,dar totusi as vrea sa depun si o reclamatie,pt a nu se mai intampla si altor posibili clienti.
Totusi ce fac cu contractul semnat?Unde ii reclam?
Buna seara !
Parerea mea este ca nu are niciun rost sa depuneti iarasi documente care au mai fost depuse odata ... In masura in care acel contract este semnat de parti dvs. puteti actiona in instanta unitatea bancara pt nerespectarea prevederilor contractuale ... cred ca suntem clar in prezenta unei lipse crase de profesionalism ( ca sa nu spun prostie) care ar putea sa-i coste in conditiile in care au semnat si incheiat contractul de creditare ...
Daca nu mai doriti imprumutul , duceti-va la unitatea bancara si solicitati rezilierea contractului de credit ( asta daca nu doriti sa-i actionati in instanta , unde cel mai probabil veti castiga in conditiile date , obligandu-i astfel sa va acorde creditul in conditiile stipulate in contractul incheiat ) ...
Eu zic sa investigati problema inainte. Nu prin telefon se rezolva. Cereti un raspuns oficial. Anul trecut am avut nevoie de la Administratia Financiara de care apartin de un document din care sa rezulte veniturile mele si am avut surpriza sa primesc unul cu venituri zero. X-(
Oferte false
farkas laura
Buna ziua!Acum 4 ani am luat un credit ipotecar de la [BANCA] In tot acest timp ratele creditului nu s-au modificat. Anul trecut in Decembrie am fost sa am ... (vezi toată discuția)
Executare silita
luoana2006
buna ziua.am un credit la [banca].....si momentan nu sunt la zi cu plata,dar in acelasi timp am facut o refinantare la o alta banca pt a-mi putea plati ... (vezi toată discuția)