avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

va rog sa imi spuneti si mie cum pot introduce in programul saga B concediul medical la un angajat la nou.adica, este angajat din 01.11.2010.Mentionez ca am adeverinta de la fostul angajator pe ultimele 6 luni.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 16:50, 3 Martie 2011
Nu cunosc programul saga, dar cand o sa faceti baza de calcul tineti cont si de adeveinta de la fostul angajator si banuiesc ca puteti baga manual in saga media zilnica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Avem un salariat care este in concediu medical din iunie 2013. Pt. luna martie - deasemenea in C.M. - nu inteleg care este modul de calcul al ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul concediu medical happytree happytree Buna ziua! Am urmatoarea situatie: salariat in CM in luna febr.2010-initial, 17 zile lucratoare(04.02.2010-28.02.2010- 3 suportate de angajator, 14 din ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical HugoM HugoM La o Intreprindere Individuala, un angajat are doua concedii medicale (0-6, 0-1) initial si in continuare, cu acelasi diagnostic : - primul concediu ... (vezi toată discuția)